Steun keenschool

Al vanaf het begin van ons bestaan dromen wij van een netwerk van volwassenen, ouders en professionals, die zich committen om de volgende generatie zo goed mogelijk deze wereld in te begeleiden. Daarvoor kunnen we uw steun goed gebruiken op verschillende manieren:

Deel je passie

Heb je een onderwerp waar je veel van weet en graag over praat, laat het dan weten. Wij zijn altijd op zoek naar ‘vakidioten’. Hoe groter ons aanbod van experts is, hoe beter we onze leerlingen naar de juiste plek kunnen begeleiden. Als expert kan je een bijdrage leveren middels een workshop, een stage, een interview of het doorverwijzen van leerlingen binnen je netwerk. Alles gericht om de leerling(en) de juiste volgende stap te laten maken.

Steun financieel

Niet alle leerlingen die in aanmerking komen voor onze school kunnen het ook betalen. Graag bouwen we aan een Scholarship Fund dat hier een helpende hand kan toesteken. Daarnaast willen we ook onze infrastructuur nog verbeteren. Bovenaan ons verlanglijstje staan nu een creatief atelier en een technisch lab om te kunnen experimenteren met robotica, 3D-printing en andere nieuwe technische ontwikkelingen.

Als laatste hebben wij de grote ambitie om vanuit Bilthoven overal ter wereld Home Bases te koppelen waar op vergelijkbare wijze geleerd kan worden. Leerlingen kunnen dan internationaal samenwerken, op uitwisseling gaan en zich al op jonge leeftijd onderdeel voelen van een wereldgemeenschap.

We hebben al een begin gemaakt middels de samenwerking met het Cabral Instituut in Amsterdam en Nuestra Escuela in Puerto Rico (waar één van de leerlingen 4,5 maand op uitwisseling is geweest). Graag zouden we de internationale samenwerking een vastere vorm geven via een online platform.

Om dit alles voor elkaar te krijgen op middellange termijn kunnen we uw financiële steun goed gebruiken. Mocht u ons willen steunen, neem dan contact met ons op.